2011. május 31., kedd

Bemutatkozás

Egy pihentető alvás után madárcsicsergésre ébredni, majd a napfényes teraszon a saját tavacska csobogóját hallgatva egy bőséges reggelivel indítani a napot... Mindez az Arany Villában (Györgyike Vendégház) nem álom, hanem valóság, akár az Ön, családja és barátai számára is!

Békére, megnyugvásra és harmóniára vágyó kedves vendégeink rendelkezésére áll a teljesen különálló villa és a hozzá tartozó gyönyörűen rendbentartott kert, melyen nem kell osztozkodni más vendégekkel, vagy a tulajdonossal.
A ház a legigényesebb anyagokból készült, aprólékos tervezéssel, és kivitelezéssel, luxusszínvonalú berendezéssel, hogy a legigényesebb vendégek igényeinek is megfeleljen. Mindez azonban az árszínvonalon nem látszik: a legjobb ár-érték arányt itt talája!

A villa füst és állatszőrmentes, így kisgyerekes családoknak és allergiásoknak is ideális. 2-7 főig fogadunk párokat, családokat, kisebb baráti társaságokat.
A kertben csobogós tavacska, a magas tujákkal körülvett pázsiton szúnyoghálós pavilon biztosítja a teljes kikapcsolódást. A kerti grillező jó hangulatú sütögetések színhelye, az udvaron több autó is biztonságban parkolhat.
Nézzen körül a weboldalon, és hívjon: 06-30-375-9277, írjon: aranyvilla@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése