2011. május 31., kedd

Romantikus nászút


Az esküvői előkészületek, majd a nagy nap izgalmai, a lakodalom és a nagy vendégsereg kifárasztják a boldogságban úszó ifjú párt. Töltsék közös életük első napjait teljes kikapcsolódással, távol mindenkitől, kizárólag kettesben - elérhető áron.

Meghitt nászútjuk helyszíne az elegáns és romantikus Zöld Villa, mely egy színvonalasan berendezett, önálló ház saját kerttel, a felsőtárkányi tóval szemben. Minden adott a romantikához: a kandallós nappaliból két különálló hálószoba nyílik. Választhatnak a buja vörös vagy az intim zöld szoba között. Hatalmas fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha (mosógép, mosogatógép, mikro, hűtő, edények stb) biztosítják kényelmüket.

A szépen gondozott kertet hatalmas tuják veszik körbe, így nem kell vizslató szemektől tartani, ha még ennél is nagyobb diszkrécióra vágynak: a kerti pavilon teljesen elfüggönyözhető egy kis szabadtéri romantikázásra.

A terasz előtt saját tó van szökőkúttal és aranyhalakkal: festői háttér egy romantikus reggelihez. Ha mégis kimozdulnak a természet lágy öle várja Önöket: a felsőtárkányi tó néhány lépés, a Bükk ezernyi csodája felejthetetlen élmények színhelye lehet.

Ha pedig egy barokk sétára vágynak, Eger csupán 6 km.

Kedvezményes ajánlat a mézeshetekre:
4 éjszaka 2 fő részére
36.000 Ft helyett 28.000 Ft
egy üveg pezsgő és gyümölcskosár a ház ajándéka, valamint vendégeink egy kávéra, teára.

2 éjszaka 2 fő részére
18.000 Ft helyett 14.800 Ft

Az ár tartalmazza a takarítást, ágyneműt, törölközőket, WC-papírt, 
Az ár ellátás nélkül értendő. Vendéglők és bevásárlási lehetőség a közelben.
Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót és télen a fűtés díját.

Erre az időszakra a ház és a kert kizárólag az ifjú páré.

Kérésre más csomagajánlatokat is kidolgozunk.
Hívjon: 06-30-375-9277
vagy írjon:
aranyvilla@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése