2011. május 31., kedd

A villa belülről


A villa belső kialakításánál nem az volt a szempont, hogy minden a legolcsóbb anyagból legyen, hiszen úgysem a tulajdonos használja. Ellenkezőleg: vendégeink teljesen otthon érezhetik magukat - vagy még sokkal jobban!
A tágas előszobából nyílik a teljesen felszerelt konyha (mikró, tűzhely, sütő, mosogatógép, mosógép, gyorsforraló, igényes tányérok, poharak, evőeszközök főzőedények, szivacs, mosogatószer stb.), ebédlőasztallal és székekkel, a hatalmas fürdőszoba zuhanykabinnal, törölközővel, WC-vel, egy különálló WC, és a nappali.
A nappaliban bőrgarnitúra, TV, kandalló biztosítja a kikapcsolódást, illetve szükség esetén 2 fő itt is aludhat. Innen nyílik a csodálatos terasz igényes kerti garnitúrával, napernyővel. A nappaliból nyílik a két különálló, szintén tágas hálószoba, mindegyikben TV, szekrény található. Az egyikben 2, a másikban 3 fő alhat kényelmesen.
Minden szoba más színű. A burkolatok, drapériák, bútorok mindenhol harmonizálnak, igényes anyagokból készültek, így Önnek nyaralás alatt sem kell lemondani a teljes kényelemről.
Nézzen körül a weboldalon és hívjon: 06-30-375-9277, írjon: aranyvilla@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése